YAKC Emulator

Başlatan gibraltar, 02 Mart 2017, 14:39:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gibraltar

YAKC (Yet another KC) çevrimiçi Amstrad emülatörü. Sol üst menüden model vs. seçilebiliyor. Sol altta bir takım CRT efektleri uygulanabiliyor.

Postu sadece link vererek bırakmak istemediğim için sizin de kolaylıkla erişebileceğiniz bilgileri ekledim, laf salatası için özür dilerim :)

http://floooh.github.io/virtualkc/
Bilgehan Korkmaz

Ref

sadece amstrad değilmiş, acorn atom, zx spectrum, 128, ve tanımadığım tuhaf şeylerin emülatörüymüş. Hazır oyunlar da tanımlanmış. Bu arada acorn'un fontlarını görünce neden patladığını anladım.

"O" harfi neden köşeli tam anlamadım, hadi o bir kenara sizce şu sembol ne olabilir (ekteki resme bakınız)?

witchdoktor

Oldukça pratik ve hızlı bir emülatörmüş...

AmonR

Paylaşım ve açıklama için teşekkürler @gibraltar  :)

gibraltar

Alıntı yapılan: Ref - 02 Mart 2017, 17:00:34sadece amstrad değilmiş, acorn atom, zx spectrum, 128, ve tanımadığım tuhaf şeylerin emülatörüymüş.

he he, ben onların hepsini aynı bilgisayarın farklı zamanlarda ortaya çıkan türleri sanıyodum.  :)
Masaüstü emülatörlerden emscripten toolchain'i vasıtasıyla benzer web'e aktarmalar yapılabilir aslında.
Bilgehan Korkmaz

Ref

Alıntı yapılan: gibraltar - 14 Mart 2017, 23:32:54
Alıntı yapılan: Ref - 02 Mart 2017, 17:00:34sadece amstrad değilmiş, acorn atom, zx spectrum, 128, ve tanımadığım tuhaf şeylerin emülatörüymüş.

he he, ben onların hepsini aynı bilgisayarın farklı zamanlarda ortaya çıkan türleri sanıyodum.  :)
Masaüstü emülatörlerden emscripten toolchain'i vasıtasıyla benzer web'e aktarmalar yapılabilir aslında.

rezalet! şu andan itibaren ocak dışısın :)