Basilmis plastik fikri bende bir saglamlik algisi yaratmiyordu. Fakat elime gecen ornegin govdesi tas gibi. En ince basilmis kisimlarda bile bir zayiflik hissetmedim. Metal pinler yapinin icine gayet iyi yerlemis ve portla olan baglanti gayet sIkI. Ayrica bir seyler dondugune dair yanan bir LED var alette.
Guncel bir OS kullaniyorsaniz (Ben Windows 10 kullaniyorum) donanim ayaginda da hic bir sorun yasamiyorsunuz, sistem direkt olarak tanimasi gerektigi gibi goruyor adaptoru. Ayrica RespeQt kullanilmasi gayet pratik bir yazilim. Bir kac saniye icinde Atari kulliyatini elinizdeki makinanin agzindan iceri tikmaya hazir oluyorsunuz.
Zamazingonun yaninda gelen USB kabloda ferit halka vardi. Ferit halkanin olmamasi evreni yok edecek ardisik olaylara sebep olmayacakti fakat bu guzel bir ayrinti.
Son olarak basili manuel var, harika bir fikir bana kalirsa. Konuya ne kadar hakim olursaniz olun bazen gozden kacirdiginiz bir sey oluyor ve tikaniyorsunuz. Manuel iste burada devreye giriyor. Yol gostriciden ziyade bir check table oluyor.
Ortada ince ayrintilara kadar dusunulmus form ve fonksiyon olarak harika bir alet var. Eline saglik Alco.
https://vimeo.com/265803275