Bu arada baktım oyunu oynayan birileri var, ve ben de oyununn dibini buldum, lakin ölmeden sonsuza kadar oynayabileceğimi farkettim, oyun hiç zorlaşmadığı için belirli bir taktikle ebediyen oynamak mümkündü ve oyuna bir bölüm sonu canavarı ekledim!
http://retrojen.org/project/mgameArtık her bölümsonu canavarından sonra oyun bir nebze (küçük bir nüans) daha zorlaşacak. 5-6 boss'tan sonra kimsenin canlı kalabileceğini sanmıyorum ama ilk 3 boss normal yetenekte bir oyuncu için çok uzak bir hedef sayılmaz.
Oyunun yeni halini oynadığınızdan emin olmak için refresh ediniz, "OYNA" butonu (play >) gibi değil de (return) gibi olması lazım.
Ayrıca artık yüksek skor listesinde oynadığınız oyunlardaki etkinliğinizi de görebilirsiniz. DPS ortalama olarak saniyede kaç hasar verdiğinizi gösteriyor.
Şimdiye kadar oynanan oyunlara bakınca en efektif gibraltar, ardından impetigo var, gözü kara savaşçılar en tehlikeli durumlarda bile av kaçırmamaya çalışıyorlar
Fullgrim garantici, acele yok, düşmanın sonu gelmiyor nede olsa, uzun uzun oynarım diyor