Gönderen Konu: Yeni amiga1200 kutuları  (Okunma sayısı 4210 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Yeni amiga1200 kutuları
« : 29 Mayıs 2018, 14:04:02 »
Yine facebook'tan araklanmış bir olay bu, commodore amiga grubunda bir eleman Amiga1200 kutularını bastırmış yep yeni, bu ara bolca bu kutuları ilanlarda göreceğiz sanırım.

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
Ynt: Yeni amiga1200 kutuları
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2018, 14:52:49 »
Kutu sorun değil de, strafor veya mukavva kalıp için nasıl bir çözüm öneriliyor? HDD orijinal kutularındaki gibi, mukavvaya bir kalıp basılarak kutu içi uygun bir taşıma askısı yapılabilir mi?

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2018, 15:15:37 »
kutunun içine bir işaret koymuş eleman neyseki:

"Inside on the right, a sign has been printed, with A1200 repro box / Stinger, 2018 text on it."

Kutu sorun değil de, strafor veya mukavva kalıp için nasıl bir çözüm öneriliyor? HDD orijinal kutularındaki gibi, mukavvaya bir kalıp basılarak kutu içi uygun bir taşıma askısı yapılabilir mi?
onu da hazırlamış (ekte resimler).

bide eski a500 projesinden birsürü foto albümü varmış bir bakın derim:
https://photos.google.com/share/AF1QipNIm-6iY5Ul2ri2aDedfl15gWEl6NzJGAKr6DB1ogj2XukZDgltxvRuPUOrEYNa5A?key=ZkxiYktfQ3hCaFVVa0o3ZkpXeU84Mk9XOHhkMnpR

şimdi bu 1200 projesi için resmi başlık eab'deymiş:
http://eab.abime.net/showthread.php?t=90998

40 adet yapacakmış sadece. 35euro istiyor

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2018, 16:05:40 »
Gümrükte falçata ile parçalarlar muhtemelen...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2018, 16:15:31 »
Ben bilgisayarlar icin flight case yaptircagim. Cok banel  ;D
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2018, 18:22:16 »
Aklima sey geldi bir de ya, hani video oyunlar icin falan yapiyorlardi bunu. Kim soyledi onu bana ;D Kutu falan yapmislar, etiket manual falan basmislar ;D Nerede gecti bunun muhabbeti?

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2018, 22:40:04 »
Aklima sey geldi bir de ya, hani video oyunlar icin falan yapiyorlardi bunu. Kim soyledi onu bana ;D Kutu falan yapmislar, etiket manual falan basmislar ;D Nerede gecti bunun muhabbeti?

biz hobi olarak sahte vergi levhası basan milletiz, gevur oyun kutusu basıyor, hayal güçleri çok kıt

Çevrimdışı 68k

• Tedavideki Retromanik
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2018, 15:17:13 »
karşı değilim(?) ama olmasa da olur..

Çevrimdışı caisson

• C64 Fan
  • RAAT
  • Retroman
  • *
  • Az/Öz
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2018, 13:10:11 »

ben anlatmış olabilir miyim diyecem ama kimbilir ne zaman nerde ne konuştum? haahaha
benim c64posters projesi haricinde, deforme olmuş, ezilmiş, büzülmüş oyun kutuları için böyle bir projem vardı, artwork'leri hazırlamıştım ancak baskıcı lüleler ile anlaşamamıştık adet konusunda...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2018, 13:47:36 »
Seninki gibi restorasyona/yenilemeye yonelik bir sey degildi. Daha once bunu konustugumuzu dusunmuyorum seninle. RAAT' ta mutlaka konusmaliyiz ama :) Benim duydugum, sifirdan, orijinaliyle alakasiz kutular etikletler falan yapiyorlarmis ama nerede gecti muhabbeti tam hatirlamiyorum. Amac nedir ne degildir bilmiyorum. Cgtr' de geciyor olabilir bakmam lazim.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2018, 14:52:39 »
Benim duydugum, sifirdan, orijinaliyle alakasiz kutular etikletler falan yapiyorlarmis
Eğer ekteki çin malı gibi görünmeyecekse, alernatif kutu tasarımı güzel fikir gibi geldi bana. Sonuçta replika yapınca da çakma kutu üretmekten öteye geçemiyorsun.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #11 : 08 Haziran 2018, 16:05:00 »
Video oyun kutularindan bahsediyorum. Mesela biri geliyor Frontier: Elite II kutusu yapiyor, disket etiketleri basiyor, manual falan hazirliyorlar ama orijinaliyle alakasi yok. Ulan nerde gectigini bir hatirlasam muhabbetin. Ben de tam bilemiyorum detaylari.

Çevrimdışı 68k

• Tedavideki Retromanik
« Yanıtla #12 : 08 Haziran 2018, 16:57:20 »
Video oyun kutularindan bahsediyorum. Mesela biri geliyor Frontier: Elite II kutusu yapiyor, disket etiketleri basiyor, manual falan hazirliyorlar ama orijinaliyle alakasi yok. Ulan nerde gectigini bir hatirlasam muhabbetin. Ben de tam bilemiyorum detaylari.

ben maksimum bandrollü korsanları gördüm memlekette. abi cd varcılardan önce dükkanlarda satılırdı. cdr değil fabrika baskı gümüş cd, cd üzeri etiketi olsun, kutu ve inlet-booklet baskısı olsun gayet kaliteli, güzel korsanlardı bunlar. elimde vardı bunlardan bayağı hatta, geçen merak ettim aradım bulamadım. atmış olmalıyım. keşke atmasaydım ya.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #13 : 09 Haziran 2018, 11:33:52 »

"ben yapsam daha güzel yapardım aga!" tadında bir operasyon yani. Arkadaşlara başarılar dilerim hayatlarında o halde. Bitane kendine yapıyorsa çok güzel, ama yapıp satıyosa dayağı hak ediyor. Lakin benim görüşüm "video oyunları dijital sanattır" şeklinde :) Sanata müdahale ayıptır.

edit:
Bu arada şimdi bakınca fakettim, thumbnailden ışık yandı anında, yukarıdaki kutu moonwalker'dan araklama :D