Evet, yeni öğreniyoruz bu olayları, henüz çıraklık dönemimiz. Sitemizde bir font'un linki http kaldığı için push notification bazı platformlarda register edilemiyormuş meğer. Bu sorunu düzelttim fakat Şimdiye kadar üyebutonuna basmış olan arkadaşlar (
@Ref @Attilan @Blockmind @Alcofribas ); tekrar butona basmaları gerekiyor. Doğru şekilde üye olmuş olanlar Abone ol bağlantısının "Push Abonelik İptal" bağlantısına dönüştüğünü görmeliler.

Doğrusu push bildirimler ilginçmiş, Edge browser ile üye olduğumda browser kapalı olsa dahi windows bildirim merkezine bildirimler düşmeye devam ediyor.
Sonuç, şu anda push anlık bildiriler apple safari dışında tüm browserlar için çalışıyor. Android, IOS, Alexa, Fire için çalışmalar yıllar içinde tamamlanacaktır

Tekrar kısaca özetliyorum:
* Mention verince eğer forumdan email alma ayarınız açıksa (default açık), size email gönderilir, push abonesi iseniz ekranınıza bildirim gönderilir.
*Herhangi biri foruma mesaj atarsa, email ayarınızda özellikle belirtmediyseniz (default kapalı) size email gönderilmez, push abonesi iseniz bildirim gösterilir.
Email bildirimleri kuyruğa alınır ve tek tek gönderilir. Email bildirimleri kullanıcı sayısına göre bir saate kadar gecikebilir.
Foruma ibm t43'ten baglaniyorum, retro bunu gerektirir! Neyse daha fazla push'mayayim. 
Ben de diyorum bu işletim sistemi ne, linux'un garip bir distrosu. O sen miydin?