@Alcofribas, teşekkürler. Böyle powerpoint destekli bir anlatıma süper ihtiyaç var bu konuda. Hemen baktım ama çok ilerlememiş ne yazık ki. Bekleyeceğiz artık.
@Ref, Photon'un tutorial'ına zaten bir süredir sarmış durumdayım. Epey psychedelic bir anlatım tarzı var. 20 dakika boş konuşup sonra 10 saniyede okyanusun dibine götürüyor getiriyor sizi. Ağır kuzey ülkeleri aksanlı bir İngilizce de beni benden alıyor. Açıkcası geri ala ala seyredilmesi taraftarıyım. Dalgınlıkla minik bir kısmı kaçırıp 'yav bu abi ne diyor?' noktasına çok hızlı gelebiliyorsunuz. Yine de bitmiş bir tutorial olduğu, protracker, deluxe paint, IFF Converter, Player61 gibi toolları da detaylı anlattığı için çok tavsiye ediyorum.
Yakın zamanda forumun 'Kodlama' kısmına, Photon'un rasterbar'ları anlatırken bilerek atladığı bir kısmı ekleyeceğim. İlgi duyanlar oraya da bakabilir
. Videolarını dikkatli seyrederseniz, ufak tefek hatalarını, bilerek atladığı yerleri vs farkedebiliyorsunuz. Dedim ya acaip saran bir tarafı var. Büyük ihtimal herkes için bu böyle olmayacaktır ama neyse :=)
Selamlar.