Amsoft temalı retrojen pano görseli

Başlatan Hifly, 07 Mart 2025, 00:49:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hifly

Selam,

Sol üstte çıkan retrojen pano görseli için Amsoft temalı bir tane hazırladım. Beğenilirse kullanılmasını arz ederim:

[attachment=0]

unay

Amstrad CPC az anlar, çok sever.

Ref

30 numaralı logo olarak rotasyona alındı

Hifly

Ref

şu anda rotasyonda 40 imaj var.
imajın seçilmesi için önce bir yazı-tura atılıyor, eğer tura gelirse 1-40 arası bir rakam atılıyor. (yazı gelirse standard retrojen pano grafiği gösteriliyor)
yani bir logonun görünme olasılığı %1.25, yani 80'de 1.

Hifly

Alıntı yapılan: Ref - 07 Mart 2025, 22:12:32
şu anda rotasyonda 40 imaj var.
imajın seçilmesi için önce bir yazı-tura atılıyor, eğer tura gelirse 1-40 arası bir rakam atılıyor. (yazı gelirse standard retrojen pano grafiği gösteriliyor)
yani bir logonun görünme olasılığı %1.25, yani 80'de 1.

Bunu soracaktım bende :)

unay

Dün 100 kere yeniledim çıkmadı.
Spectrum camiası durumdan rahatsız?.. :)

Ref

bana çıktı, bu sebepten rahat olunuz, bir gün karşılaşacaksınız :D

Alco

Ben de sayfayı 30-40 kez falan refresh ederek denedim ama denk gelemedim. Bu iş; içinde bal olmayan bal aromalı bal, eser miktarda dahi mevye olmayan meyve suyu meselesine benzedi. Denetle, Gıda Dedektifi, Cimer ve Ticaret Bakanlığı'nı göreve davet ediyoruz. 
www.facebook.com/groups/AmstradCpcCom
www.facebook.com/groups/MSXTurkiyeCom
www.facebook.com/groups/retrojen
www.facebook.com/SizinAmstrad
www.facebook.com/Retro3D
www.amstradcpc.com
Retrojen Youtube

Hifly

Efendiler, müsterih olunuz. Ben denk geldim. Dün akşam kızıma dedim dur sana bir şey göstereceğim. Ayakta duruyoruz. Tıklamaya başladım. Silikon tanrılarına verdiğim yeterli kurbanlardan olsa gerek, 2-3 dakika tıklamadan sonra gösterebildim. Sonra hanıma da gösterdim, hem de ayrı bir tıklama dizisi sonunda. Minik bir şey ama mutlu olduk ailecek :D

Ref

Bu sayede tıklama rekoru kırmış olabiliriz :P Darısı diğer logoların başına.

Alco

8 Mart 2025... Saat 23.38... Bu tarihi anda, lütfen siz de sevincimize ortak olun.

[attachment=0]
www.facebook.com/groups/AmstradCpcCom
www.facebook.com/groups/MSXTurkiyeCom
www.facebook.com/groups/retrojen
www.facebook.com/SizinAmstrad
www.facebook.com/Retro3D
www.amstradcpc.com
Retrojen Youtube

unay

Bir arkadaşımın 2 kez üstüste kırmızı 2 gelmesinin ardından, 3. de kırmızı 2 ye bastığını ve 3. kez kırmızı 2 geldiğini canlı görmüş biri olarak üstüste 3 kez aynı logonun gelmesini olağan karşılıyorum. Ama hala @Hifly nin yapmış olduğunu logoyu ana ekranda görenler mertebesine erişemedim.

Not: Kumar kötüdür, ben değil zaten bir arkadaşım. Harbi arkadaşımdı lan.

Ref

Alıntı yapılan: Alco - 09 Mart 2025, 11:33:58
8 Mart 2025... Saat 23.38... Bu tarihi anda, lütfen siz de sevincimize ortak olun.

[attachment=0,msg14571]

haa bak şimdi kocaman yazınca artık push mesajların çalışmayacağını hatırladım. O metni ordan kaldırayım. (artık ücretsiz servis sunmamaya karar vermiş onesignal)

Hifly

Alıntı yapılan: Alco - 09 Mart 2025, 11:33:58

[attachment=0,msg14571]

Hallelujah!! Tövbe tövbe, Ramazan Ramazan... :D

Ben gaza geldim yalnız, yeni logolar yolda :)