“Thank you Mario! But our Princess is in another castle!" -Toad
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O dönemde gazetelerin muhtelif isimlerdeki kendi pazarlama şirketleri ile bilgisayar satmaları epey modaydı. Güneş Gazetesi ve Güneş Pazarlama da bunlardan en aktif olanıydı desek yalan olmaz. Bir de Milliyet epey aktifti sanırım
Oric ile ilgili benim doğruluğu tartışılır bir düşüncem var. Bana sanki Bursa'da oldukça fazla ORIC satılmış gibi geliyor. Bunu söylerken Bursa'dan aldığım ve Bursa'dan alamayıp kaçırdığım ORIC'leri düşünerek söylüyorum. Sanki Bursa'da ORIC bayiliği de olan büyük bir beyazeşyacı falan varmış. Haliyle epey de satmış. İstanbul'da böyle birşey kolay değil ama görece küçük yerlerde bu olağan bir durum.Evet, ne diyorsunuz bu gözlemime?
Çok doğru bir tespit. Benim arşivde de gazete kaynaklı dokümanlar epeyce var ve bu tarz dokümanlar en az kitaplar ve dergiler kadar önemli, hatta pek rastlanır olmadıklarından daha da enteresan geliyor bana. Zaman zaman forumda bunları paylaşmaya devam edeceğim.
Extmod, senin arşiv benim suratıma acaip şekiller veriyor, şaşırtıyor, güldürüyor, meraklandırıyor, okuyabilmek için dikkat kesiliyor falan Acaba daha ne cevherher var. Bunları biriktirmek nereden aklına geldi? Sonradan mı toplamaya başladın yoksa bunlar zamanında kendi alıp kenara koyduğun gazeteler mi?