Kargo bugün elime ulaştı, ptt kargo daki arkadaş öğleden sonra telefonla aradı,paketin gelmiş dedi, şaşırdım, tamam birazdan alırım dedim, şaşırdım çünkü kargo takipte daha Ankara'da görünüyordu ve açıkçası bir iki gün daha süre biçmiştim
Vaktak özenli bir şekilde paketleyerek göndermiş, sağ salim geldi, çok teşekkür ederim kendisine, cihaza gelince ilk dikkatimi çeken monitör oldu, çok şirin bir cihaz, klavyeside profesyonel bir görünümde
@ Alcofribas sene 1985 ilk spectrumu gördüm ataricide chuckie egg(yumurta hırsızı), jet man oynardık, daha sonra bir yakınım Atari 800xl almıştı, paso river raid. hero, choplifter,bruce lee, american road race ,zorro oynardık, daha sonra 1986 da babama commodore 64 aldırdım, 7 tane commodoru olan arkadaşım vardı, 2 tane 800xl kullanan ,bir tane 2600ü olan , Amstrad kullanan bir arkadaşım vardı, kendi kendime basic öğrendim, üniversitede bilgisayar derslerinde faydasını çok gördüm
A=A+1 arkadaşlar bu satırı görünce ama nasıl falan diyordu, tabi olay başka (A nın değerini 1 artır, yeni değeri A'ya yaz)
gibi,
Önce Amigatürk sitesini keşfettim, sonra commodore gen tr, retrojen forum, demoscene-tr , arasıra girip bakarım, Sinop'tayım, İstanbul'da oturmadığım için partilere katılamıyorum ama katılmayı düşünüyorum, Atari bana her zaman fantastik gelmiştir, bir hayal makinası, daha sonra açık artırma sitelerinden 2 adet 800xl aldım, bu arada senin yaptığın sio kablosunu örnek alarak sio kablosu yaptım, harika bir olay oldu, ilgili konuda anlatmıştım, bu vesile ile sana da teşekkür ederim