Bilgiler için teşekkürler
sorularım olacaktır biraz daha karıştırayım. sorularına bende cevap vermek isterim
1-) Retroları neden çöpe attın güzel kardeşim? Yazık değil mi?
Öncelikle Vestel FX 200 ve Sony Hitbiti çalıştıramamıştım görüntü alamamıştım. elimde 4 cpc 464 vardı bu vesileyle üretimlerin bile farklı olduğunu gördüm. ispanyol modelinde anakart daha küçüktü. orjinal ilk üretimde anakart daha büyük ve klavye soketle tutturulmuştu şu kağıt gibi olan zımbırtıdan değil. scheneider cpc 464'ünde anakartı farklıydı. ama sırf bu ayrıntıları tutacağım diye elimde tutamadım çünkü yer bulamadım. sonra forumlarda hediye bölümlerini gördüm ama iş işten geçmişti. bir at psudan amiga psu yapmıştım o da gitti. bir monochrome gt 65 monitör ve amstrad ctm644 monitör. elimde bir schneider ctm644 bir de cpc 6128 kaldı. şimdi yer açılmış oldu.
ama daha önce aklıma gelseydi hepsini birden gönderecek birini bulabilirmiydim onu bile bilmiyorum malum kargo çok tutuyor.
2-) Yazlıktan döndün mü? Yazlık ve retroları attığın çöp ne tarafa düşüyor?
istanbul tarafında. yok dönemedim abi.
3-) Merakımdan soruyorum: Neden her forumda farklı nick tercih ediyorsun? Özel bir sebebi var mı? Eleştirel bir tonda sormuyorum.
rastgele almıştım daha öncede bir iki tane alıp nickimi bile unutmuştum. yani bir nickim yok açıkcası
şimdilik cpcpcw ile idare edeceğim bakalım.
4-) Aslında CPC'ye kolayca 3.5" bağlanıyor!
(şaka şaka, bunu duymaktan sıkıldığın için özellikle yazdım)
doğru diyorsun ama bunu 90'lı senelerde duymak isterdim
Yazıcıoğlunda Dağbim vardı o zamanlar o bile söylememişti. o zamanlar takmayı bilseydik piyasadan kolay kolay silinmezdi.
bu arada bir ara birşeye niyetleniyorum hep kalıyor. daha önemli işler giriyor. sonuçta bu işler hobi olduğu için zaman ayırmak gerekiyor. bakalım şimdi bu ulvi amaca niyetlendim. geç olsun güç olmasın modundayım geçte olsa birşeyler yaparım en kötü ekrana bir resim bir müzik bir de yıldızlarla küçük birşey