Gönderen Konu: Relaunch 64 virüs uyarısı  (Okunma sayısı 2749 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wizofwor

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
Relaunch 64 virüs uyarısı
« : 20 Mart 2015, 08:51:47 »
7dx öncesi çarkları biraz yağlayayım dedim. Amaç laptopta (Windows) 7DX'de beni idare edecek bir toolchain oluşturmak. Bu iş normal zamanda Windows ortamında çalışmadığım için biraz sancılı oluyor. Mac'te kullandığım Sublime text yerine Windowsta Relauch64 tercih ediyorum. Kodlarda bir iki ufak değişiklik yapmak gerekiyor, Relaunch'ın biraz odun bir program olması sebebiyle kodlarda bir iki ufak değişiklik yapmak gerekiyor ama bu iletinin konusu bu değil. Konu Relauch'ın son versiyonu 3.2.2 Windows binarsinden trojan çıkması! Norton abi trojan.gen.SMH virüsü buluyor. Dediğine göre reklamlı/backdoorlu birşeymiş.

Bu konuda sizleri bilgilendirmeyi görev bilirken, elinde daha eski temiz versiyonu olan varsa paylaşmasını rica ederim. Web sayfasından kaynak kodu var ordan alıp kendin derleyebilirsin diyecek olan varsa iki anahtar kelimem 'şirket bilgisayarı' ve 'kuş kadar ssd'.
Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: Relaunch 64 virüs uyarısı
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2015, 10:09:16 »
nerden indirdin? Açık kaynak bir yazılım o, bence indir kendin compile et gerekirse.

3.3.3 versionu şurda:
http://sourceforge.net/projects/relaunch64/files/latest/download

Ayrıca sublime text windows'ta da var, alıştıysan neden değiştirdin anlamadım. Arabirim bire bir aynı.

Çevrimdışı wizofwor

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
Ynt: Relaunch 64 virüs uyarısı
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2015, 12:55:20 »
CSDB'de 3.3.1'in linki hala duruyormuş. Oradan indirdim. Programcısına da  p.m.'le durumu bildirdim. 

Ayrıca sublime text windows'ta da var, alıştıysan neden değiştirdin anlamadım. Arabirim bire bir aynı.

Windows'daki sublime çok hoşuma gitmiyor. Sanki başka bir program gibi. Bir de ben bu zıkkımı bayağı bir modifiye ettim. Macroları vb. windows'ta tekrar ayarlamayı gözüm yemiyor. Relaunch hemen kurup bir iki deneme yapmak için daha pratik.
Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam