Gönderen Konu: blizzard 1230 IV turbo kart 😄 yok olmadan kurtarildi  (Okunma sayısı 2596 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı modelist

• Retroman
Yine yok olmadan bir efsane daha  kurtarıldı  :) hurdaliklari gezerken tesadüf ayak altinda kutusunda buldum

Çevrimdışı cengizermis

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
  • Bazı Retro Şeyler @youtube
Ynt: blizzard 1230 IV turbo kart 😄 yok olmadan kurtarildi
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2015, 20:45:41 »
ben tam bilmiyorum bu ne işe yarar ama tam da blizzcon'a denk gelmesi bu olayın manidar.
Bazı Retro Şeyler @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1

Çevrimdışı modelist

• Retroman
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2015, 21:39:13 »
Alıntı
ben tam bilmiyorum bu ne işe yarar ama tam da blizzcon'a denk gelmesi bu olayın manidar.
  kardeşim bu iş tamamen duygusal  :) hurdalıkları gezmek hoşuma gidiyor geçen senede commodore sx 64 denk getirmiştim. Daha nice değerli işlemciler ekran kartları adını anmadığım parçalar topladım ama formu renklendirecek olanlar bunlar...

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2015, 13:28:06 »
Ahanda kader diye ben buna derim...

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2015, 13:37:21 »
hurdaliklari gezerken tesadüf ayak altinda kutusunda buldum
Ayakkabı kutusu olmasın o?

küfür edesim geldi kusura bakma modelist :D Bu nasıl baldır, bu nasıl bir baldır! Baldırs gate! Bak hata verdim yine :)

O değil hangi hayvan bir blizzard kartı hurdaya atar bu devirde ona aklım almıyor. Bu 2001'de olsa tamam diycem ama, sene olmuş 2015 insanlar hala 1230'u atıyor ha?

Neyse bir blizz değil ama, ben de bitte süpriz yumurtadan çıkan bir adet a600 ile şenlenmiştim zamanında.

Çevrimdışı modelist

• Retroman
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2015, 16:21:55 »
Alıntı
O değil hangi hayvan bir blizzard kartı hurdaya atar bu devirde ona aklım almıyor. Bu 2001'de olsa tamam diycem ama, sene olmuş 2015 insanlar hala 1230'u atıyor ha?/quote] bulduğum yerin fotografini cekip gondericem nasil oldugunu göreceksin 😎😉

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2015, 12:15:04 »
Bu motivasyon bit camiasını bir on yıl daha götürür artık. Bit pazarları henüz 64 bite geçmemiş demek ki. Bu arada biz gizli zengin mi yoksa aç durup da hayallerini gerçekleştiren bir millet miyiz karar veremedim henüz...