Selamlar herkese...
Elimdeki disketleri pc'ye aktarma durumum devam ederken, zamanında benim de faydalandığım Commodore Eğitim Paketleri ve Teleteknik Anadolu Liselerine Hazırlık Testleri Dizisi ile karşılaştım. Belki sizlerde mevcut, belki de değil, ama disketlerden kurtarabildiklerimi .d64 olarak çevirdim... Kurcalamak isteyen olursa ekteki .zip dosyasının içerisinde hepsi mevcut. Umarım işinize yarar...
Gelelim disklerin içeriklerine...
İlkokul 4. SınıfFen Bilgisi Paketi, Sosyal Bilgiler Paketi ve Matematik Paketi
İlkokul 5. SınıfMatematik Paketi ve Türkçe Paketi
Commodore Eğitim PaketiKarma Matematik Terim Toplama, Elips Grafiği, Çarpanlara Ayırma, Kuvvet ve Kökler, 3xCebirsel Çözümler, 3xAsal Sayılar, Denklemlere Giriş, Denklemler ve Türevleri
Teleteknik Eğitim Merkeziİngilizce ÖğreniyoruzAlfabe, Kelime Sıralama, Boşluk Doldurma, Fiiller, Mr.Mugs'ın Ormanı, Soru Sözcükler, Cümle Tamamlama, Eş Anlamlı Sözcükler, Okuma Hızı, 2xGramer Öğrenelim, Soru-Cevap, Sesli Harfler, Cümle Yapısı, Deli Doktor, Okuma Hızı, Kelime Tanımları, Kelime Maçı, Pet-Pit-Pat-Pot, Yazmaya Başla, Kelime Bulma, Eşsesli Kelimeler, 3xCümle Tamamlama, Alfabe Sıralama, Karşıt Kelime, Kelime Seçimi, Zamirler, İsimler, Safariye Gidiyoruz, 2xAdam Asmaca