Gönderen Konu: En iyi Amiga demosu...  (Okunma sayısı 7304 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fullgrim

• Retro Meraklısı
    • Adventure Attacks!
Ynt: En iyi Amiga demosu...
« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2019, 10:20:14 »
Bahsettiğin oyun Burning Rubber.
Nasıl da anında hatırlıyorsunuz yahu? Teşekkürler, akşama bakayım, bakalım hatırladığım gibi miymiş?

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2019, 13:42:20 »
İlk gördüğümde bana modern danstan çok kata gibi göründü  :D Hatta hangi uzakdoğu filminden alıntı olduğunu düşündüm.

Figürler içinde öyle şeyler de var, bana da bazı hareketler kata/karate koreografi gibi göründü, tek yöne doğru (hayali bir rakibe) yapılan hareketler var. Diğer taraftan vuruş yok, defans da yok. Demodaki seçimleri ileri okumak istemiyorum, bir direnişi sembolize eden figürler görüyorum ben orda, ama büyük olasılıkla bir mocap kütüphanesinden seçtikleri bir dizi hareket. Avuçları karşı tarafa göstermek, hayali bir vücudu havaya çizmek, baştaki ve sonraki balerin duruşu klasik modern dans pozisyonları.

Ama h0ffman'ın müziğini de konuşmamız lazım. matahari daha güzel yorumlayacaktır ama baştaki kaotik vuruşların dans figürleri geldiğinde bir anda düzene girmesi vb. hepsi çok güzel, müzik tek başına bütün demoyo taşıyor.

Çevrimdışı Melt

• Retromanik
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2019, 12:06:12 »

90 lı yıllarda iş hayatımdaki Hikayeme yön veren bir yeri vardır. Özel kanalların başlaması ulusal ve yerel yayınların Amiga ile tanışması ve bu tarz demoların ülkemiz şartlarında bu iş alanında bizlerin ufkunu açması diyebilirim.

Aslında C64 ile sadece basit programlama ve oyun sonrası A500 ile devam eden çocukluk. 15 li yaşlarımızda bizi bu bilgisayarlarla iş hayatına dahil etmesi. Tabi o yıllarda amaç para kazanmak değildi birşeyler üretip kendimizi tanıtmaktı.  Ulusal ve yerel kanallara Animasyonlar, videolar, jenerikler gibi göz e hitap eden çalışmalar yapardık.  Yerel düğün fotoğrafçıları düğün video işine geçtiklerinde bizler o fotoğraf sütudyolarının aranan kahramanları olmuştuk. Aslında AMIGA başta evlerin eğlencesi olarak tanınsada iş hayatının o yıllarda en gerekli bilgisayarları idi.  Tekstil sektöründe bile inanılmaz iş görürdü.  Düşünün dünyanın tekstil alanındaki öncü ülkelerinden birisi olan türkiye otmasyona geçişte A500 veya A1200 ile dikim makinalarını kontrol ediyordu. DPaint bazıları için basit çiçek kuş ev resmi yapmak için kullanılır iken bazıları için 2D de en iyi grafik ve animasyon üreteci idi.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #18 : 06 Mart 2020, 18:56:09 »
Starstruck'çılar... hele bir bakın buraya!

bugün yol boyunca bu demoyu tekrar tekrar izlemek zorunda kaldım. Çok çok etkileyici. Şimdi de floppy'e yazıp genuine tbl eon deneyimi yaşamayı planlıyorum. Öve öve bitiremeyeceğim lokum gibi bir demo.

Hatırlayalım, hatırlatalım, izleyelim, izletelim efenim.

emarti

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 06 Mart 2020, 21:49:19 »
Starstruck'çılar... hele bir bakın buraya!

Benim de çok hoşuma gitti