evet tamam, şimdi ekran kartsız, bol ram'li 3.1 bir amiga üzerinde, sorunsuz bir açılış gerçekleşti. Bir ufak bug var, o da editör exe'sini seçmek için gösterdiğin requester'de sadece klasörler görünüyor (düzeltiyorum, bu sanırım benim diskte bulunan asl kütüphanemle alakalı belki eski sürümdür, os35 sistemde sorun çıkmadı).
Ben senin durumunda gcc'yi özellikle önemsiyorum çünkü sasc yeni gelenlere büyük bir bariyer oluşturuyor. özellikle bebbo'nun arşivler geri gelirse, gcc hem modern, hem kolay bir giriş sağlayabilir.
Bebbo'nun neden github'a sinirlenip bizi cezalandırdığını da anlamadım hani. Umarım yakın zamanda başka bir yere yükler repoyu.
edit: bir ufak bug: image editör penceresinde, load butonuna bastık, bişey yükledik. sonra üzerinde + işareti olan save butonuna bastık requester başlığı hala "load bank" gözüküyor. iptal ettik tekrar aynı butona bastık, "save bank" çıktı bu sefer. şimdi "load bank" butonuna bastık bu sefer "save bank" kalmış orda. Sanki başlık pencere açıldıktan sonra set ediliyor gibi.