Gönderen Konu: Commodore 64'ün doğum günü  (Okunma sayısı 33147 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
Ynt: Commodore 64'ün doğum günü
« Yanıtla #30 : 28 Ağustos 2012, 00:16:33 »
 Olumlu yorum yapan arkadaslar cikista muhasebe bolumune ugrayip 50 liralarini alabilirler.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #31 : 28 Ağustos 2012, 02:46:26 »
Olumlu yorum yapan arkadaslar cikista muhasebe bolumune ugrayip 50 liralarini alabilirler.

Onca olumlu yorum için sadece 50 TL mi? 10000 TL'ye Commodore64 satılan, ulus olarak ekonomimizin tavan yaptığı bir dönemde 50 TL çok komik bir rakam oldu. Yakışmadı retrojene.

Çevrimdışı leventp

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #32 : 28 Ağustos 2012, 14:44:48 »
Selamlar, sitenin içindeki player'da olmuyor sanırım ama doğrudan YouTube'a giderlerse 720p seçeneği var aslında.

Sevgiler, LP

Çevrimdışı AmonR

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #33 : 28 Ağustos 2012, 16:12:16 »
Merhabalar,
Bizim işyerinden de youtube'a bağlanılamıyor.  :(
Müsait bir zamanda evden izlemek için sabırsızlanıyorum.  :D

Eminim en azından Sinclair için hazırlamış olduğunuz program kadar güzel olmuştur.
(Baktım Ref konuyu Sinclair'e bağlamıyor, bari ben yapayım dedim.)  ;)

Bu arada ref' in coktan gelip hadiseyi bir sekilde zx spectrum' a baglamasi gerekiyordu...gecikti.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #34 : 29 Ağustos 2012, 22:53:09 »
doğruya doğru, bence wisdom c64 tanıtım programına çağırılabilecek en doğru kişilerden biri. Hydro, endo, arcane de giderdi bu programa, Nightlord buralarda olsaydi bir program da onunla olabilirdi. Skate izleyenleri korkutabileceği için pek olmazdı, kinex int karate videosunun son görüntüsü hala gözümün önünden gitmiyor, anneciğim! :))

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #35 : 29 Ağustos 2012, 23:38:46 »
 Olm hem isin sinema, hem de haberin yok; Kameralar insani genis gosteriyor. Al sana igrenc bir yahudi komplosu daha.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı nightlord

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
    • Night Network
« Yanıtla #36 : 01 Eylül 2012, 02:36:04 »
Levent Hocam,

ben size ne diyim bilmiyorum. Abi super guzel bi program olmus. Ozellikle olaylarin hikayelendirilisi cok guzel. Bu konuda iyi ayar tutturmak bence cok zor. Uzak ulkelerde bi takim firmalarin ve urunlerin perde arkalarini anlatirken bazi insanlar, cok ulasilmaz uzayli varliklardan soz edilir gibi bi uslup takinir. Kimileri de tam tersine askerlik arkadasindan bahsedermiscesine sanki olaylar olurken ordaymiscasina bir kendinden eminlikle atar tutar. Ben ikisine de kil olurum. Bu programlar bu ayari cok iyi tutturup iki ekstreme de kaymadan keyifli bir sohbet ve bir ton bilgi sunuyor.

Hem Levent hem Wisdom super bi program olmus dogal olarak. Makinelerin tek tek saglanmasini saglayan butun arkadaslara da cook cok tesekkurler. Bu ender makinelerin orda fiziksel olarak bulunmasi programa acayip kredibilite de getiriyor.

sonraki bolumleri de merakla bekliyorum

Çevrimdışı Wisdom

• RAAT
  • Retroman
  • *
« Yanıtla #37 : 03 Ağustos 2013, 22:13:21 »
Arkadaslar, ben forum'da hala yeni oldugumdan ve onceki donemlerde cokca konu basligi oldugundan, henuz gordum bu basligi da. Bakamadigim bircok konu var, ara ara girip bakmaya calisiyorum.

Bu programlarin yapiminda basta Levent olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler. Burada vakit ayirip programlari izleyenlere, yorum yapanlara da ayrica tesekkur etmek istiyorum.

Konuya cevap yazmak istedigimde "Bu konuya en az 120 gündür yanıt gönderilmemiş. Yanıt vermek yerine yeni bir konu açmanız önerilir." diye bir uyari aldim ama umarim sakincasi yoktur. Ara ara boyle eski konulara cevap yazabilirim eger uygunsa.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #38 : 04 Ağustos 2013, 23:46:20 »
Konuya cevap yazmak istedigimde "Bu konuya en az 120 gündür yanıt gönderilmemiş. Yanıt vermek yerine yeni bir konu açmanız önerilir." diye bir uyari aldim ama umarim sakincasi yoktur. Ara ara boyle eski konulara cevap yazabilirim eger uygunsa.

Hayır wisdom, eski konuları açmak burda sorun değil, retro konular zaten, tüm konular 30 sene öncesinin konuları burda :D Forum yazılımının bir cilvesidir o. Fazla takılmayalım hiçbirimiz. Sen istediğin başlığı hortlatabilirsin.