Ari kovanina comak sokmak gibi bir sey bu konuda program hazirlamak. Cesaret isi valla, tebrik ederim.
Ben, 8-bit gunlerinin uzerine sunger cekmis bir Atari kullanicisi olarak cok uzagim C64' a. Bu yuzden programi bir acemi olarak izledim. Uzman konuk, anlatilan makinalarin fiziksel karisiliklari, elektirik pirizine bagli aletler, genis zamana yayilmis detayli magazinsel bilgi, IKEA' dan itinayla secilmis sahne mobilyalari...Cok keyif alarak izleyecegim bir seri olacak. Yayin icin youtube kullanilmasi ayri bir guzellik olmus.
Kurumsal ya da kisisel, herkesin kameraya bir seyler kaydedip buyuk kitlelere kolaylikla servis edebildigi bir donemi yasiyoruz. Isin icine "herkes" girince de kalite anlayisi yerlerde surunuyor tabii. Iste bu bakimdan gayet onemli bir rolu olacak bu serinin memlekette; Hem izleyici icin, hem de diger yapimcilar icin kalite citasini daha yukari cekecek. Umuyorum, arzu ediyorum.
Bu arada ref' in coktan gelip hadiseyi bir sekilde zx spectrum' a baglamasi gerekiyordu...gecikti.