Evvet forumun birbirinden değerli kullanıcıları ve özellikle sinclair ile ilgilenenler, bit pazarında bulduğum Ref'in sayesinde adaptör ve joystick dönüşrücü yapmayı başardığım sinclair spectrum +2'yi bağışlayacağımı( sinclair spectrum+2, 9volt 1amper adaptör,el yapımı
joystick dönüştürücü,kulaklık çıkışını kasete dönüştüren adaptör)duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum.Şimdi kim ister bu seti bu konunun altına cevap yazabilirsiniz, adres için ise özelden görüşürüz.Bu arada şunu mutlaka belirtmeliyim kaset'in lastiğini tamir etmeme rağmen nerdeyse her zaman takılıyor, dönüştürücü aracılığıyla kasetten program yüklemek mümkün ve düzgün çalışıyor.Belirttiğim gibi bu bilgisayarı bağışlamak istiyorum ama bu bilgisayar için kaşılığında bana küçük bir retro ürün gönderebilirseniz ne mutlu gönderemezseniz hiç sorun değil, dediğim gibi bu bir bağış.
Saygılar Vaktak
Not:Birden fazla isteyen çıkması durumu olası olduğu için bir gün bekleyeceğim, ardından eğer birden fazla kişi çıkar ise isteyen kişilerin isimlerinden kura çekeceğim.Hem böylece daha adil olcağını düşünüyorum.Mesajlarınızda aday olmak istediğinizi özellikle belirtirseniz çok sevinirim.