Ayrica bakin domino negzel saatler seciyor muhabbet icin, siz de oyle yapsaniza
Domi de sen de tam sopalıksınız ha! Aylarca ortada yoksunuz! Sonra ne zaman bir etkinlik oluyor, hop Domi ortaya çıkıyor. Ne zaman ikircikli bir konu oluyor, hop Shax ortaya çıkıyor
Normal zamanda da katılımda bulunsanıza kardeşim! Bu forum su ile çalışmıyor
Alco, bir sonraki ganimet avında bana da haber ver, işi gücü bırakıp seyretmeye gelmek istiyorum
Hatta bu tarz yağmalamalar, o anı ölümsüzleştirmek mahiyetinde kameraya alınsa harika olurdu...
Şaka mı diyorsun bilmiyorum ama cidden çok güzel bir fikir. Fakat sorun şu ki; bu tür olaylar birkaç senede bir ortaya çıkıyor ve çok çok hızlı davranmak gerekiyor. Satıcı ile "pazarlık" veya "şunu ayrı satar mısın" minvalinde bile mesajlaşmadan hemen adres alıp, gidip yüzyüze konuşacaksın. Haliyle çekim de yapacak birilerini denk getirmek çok zor.
Yukarıda bahsettiğim depo olaylarında, Tanzimci hariç bu şekilde davrandım. Sonuç olarak bu şekilde davranılması gerektiğinden de artık iyice eminim. Tanzimci ise çok komik bir şekilde gelişti. Bir tarihte matahari ona uğruyor ve "o günlerden kalma dergiler biraz birşeyler var ilgilenir misin" teklifi alıyor. Fakat kendisi ilgilenmek istemediği için teklifi bana iletiyor. Ben de çok uzun zaman bunu sürüncemede bıraktım. Sonra birgün benim birader, Kadıköy'ün otantik yerel esnafını fotoğraflama amaçlı Tanzimci'ye uğruyor ve benden bahsediyor. O da matahari'ye yaptığı teklifi bana iletmesi için biradere yapıyor. Daha bitmedi
Aradan yine epey bir zaman geçiyor. Birgün biraderle ofise gelmek üzere vapur iskelesinde beklerken, anahtarları evde unuttuğumuzu farkediyoruz. Sonra "madem evden çıktık, bugün ziyan olmasın, yaklaşık bir yıldır sürüncemede olan şu Tanzimci işini bir halledelim, en azından işe yarar birşey var mı yok mu bakalım" diyoruz. Sonuçta birkaç dergi ve birkaç retro malzeme bulur muyuz diye belki bir seneden fazla bekletip gittiğimiz yerden, 3 günde ancak çıktık
Bak işte bu fotoğraflansaydı müthiş ötesi olurdu; 20 yıldır ellenmeyen sıfır Sesu ağda, pratik mangal ve seyyar TV anteni kolileri arasında onlarca retro hazine. Tozu ve pisliği anlatmıyorum.
Hala istekli misin