Rusyanın bağrından kopup gelen AloneCoder ...
Boykot kapsamında, tam elime çekici almış evdeki Rus malı Spectrum klonu Moskva 48K'yı parçalıyordum ki, ekranda
"All realtime, no bullshit" yazısı belirdi. Baktım, bildiğin moskof matematik dehası! Dönen küpler, küreler, boş işler... AloneCoder'ın neden yalnız olduğu belli. Çık dışarı, hava al, Leningrad ayazını ye, verem ol, askere yazıl, sürsünler seni Ukrayna'ya... Ama hayır! İlla yazılacak o
Driller müsveddesi. Bari üç-beş renk kullansaydın. Spectrum demosu mu izliyoruz, festival filmi mi belli değil. Konusu nerede bu demonun? Bulamadın mı bir Baltacı-Katerina aşkı, yahut hava değişimi yazan Doktor Jivago teması? Yazık! Bu mudur Dostoyevski'nin mirasçısı, Yuri Gagarin'in torunu? Aklı sıra fixed point 8-bit register ile floating point hassasiyet yakalayıp, yerli ve milli Metaverse yapacak. Nyet, yoldaş AloneCoder! Yemezler... Az seyretmedik
Rocky IV'leri,
Hunt for Red October'ları. Bilmiyor muyuz o küpün neden o kadar yavaş döndüğünü? Belli ki arka planda crypto mining yapıyorsun!!! Klasik cambaza bak nümerosu. Geçiniz efendim bu Alexei Cengiz oyunlarını... Çekice devam...