GG'daki satıcıda abartmış fiyatı kablolusu bile enfazla 15tl kablosuzu nasıl 55tl eder
Dikkat edersen oradaki olay kablosuz meselesi değil. Sd karta yüklediğin müzikleri çalıyor. Yani sen oyunları sd karttan çalıştırıyorsun.
yani, birde Alcofribas ben 8pin konektör buldum ama şu resmimi yayınladığım konektörün 8 pinlisi(lehim yapılması çok zor olan) İstanbulda yok mu bunu daha iyisi göndeririz demiştin ya vallaha bu resmini yayınladığım değil de daha iyisi varsa cidden ihtiyacım var yoksa bunu lehimlerkende saç baş yolacam(ek olarak konya sokakta yaptırmaya çalıştım usta ilk seferde yapamadı sonrada olmaz ben bunu yapamam dedi savdı başından) en iyisi bir tane lütfen gönderiver.
Bendeki de farklı değil. Yollamak mesele değil ama bunların kalitelisi diye birşey pek yok. Yani ben görmedim, varsa da haberim yok. Bence sen hassas ve temiz lehim yapma teknikleri üstüne çalış biraz.
* Piyasadan 5 lira ve aşağısına satılan çift taraflı scart kablo al. İki tarafı da scart olsun. Kabloyu istediğin uzunluk ikiye böl. Çok kaliteli bir kablo olmasın çünkü onların iç uçları fazla kalın.
* Öncelikle kablon lehim öncesi o pin deliğine çok rahat girip çıkabilecek şekilde ince olsun.
* Havyan düşün wattlı, temiz ve ince uçlu olsun
* Kabloların ucunu düzgün temizleyip ince ve düz şekilde bük
* Kablonun dış yüzeyini ince bir tabaka şeklinde lehimle. Kalınlık oluşmasın.
* Kablonun bu halinin pin deliğine girip girmediğini kontrol et. En azından ağızlaması lazım
* Kabloyu bağlayacağın pin deliğine çok az bir süre havya ile dokun ve azıcık lehim bulaşsın üzerine.
* Sonra aynı deliğe tekrar dokun ve önceden hazırladığın kabloyu deliğe tam olarak sok. Lehimle ve işi bitir.
Eğer havyan yüksek wattlıysa veya ucu kötüyse delik üzerinde tutma süren uzar ve plastik eriyerek delik içeri kaçar. En kaliteli DIN8'i de alsan bu ısıya karşı koyamaz.
O adama da söyle işi bıraksın...